+facebook

+twitter

+Blog II


Tukar Background Chat Layout Facebook .
Monday, April 8, 2013 | 6:29 AM | 0 weird people
Assalamualaikum para readers yang kacak lagi comel, woi stop buat muka comel. melting nie. wkwkw :p
Merepek pulak. Okayokay stop kejap.

Jom usya gambar bawah nie ;-)



Comel tak layout facebook bubu? Comel kan? Taknak buat sekali ke? :/
 Nak tak? Jom KLIK -> SINI :)

Then keluar macam dekat gambar bawah ni .


Tekan yg dekat kotak hijau tu " Added to chrome "
Checking .............

DONE! 

Jangan lupa refresh okayy ? ;-) 
Kalau nak tengok ada gambar apa, tekan dekat OVERVIEW
Then kalau nak install :
- Facebook chat notify
- Photo zoom on facebook
or macam macam lagi. Klik dekat RELATED. 
And last one, kalau dah refresh, then teringin nak tukar corak chat tu.
Tengok dekat atas sekali belah kanan, ada gambar kecik je. Ha, klik situuu. Nanti dia open new tab sendiri.

SELAMAT MENCUBA :)

P/S # GOOGLE CHROME ONLY!



KenjiMocha's blog. Visit here again, thankyou :*


Welcome to my blog

Facebook | Facebook II |Twitter

❁ Hi, speaking here is Wicxx. Welcome to Si Chubby Berceloteh blog. You have step when you was here. Do follow and leave ur yourfootprint on my cbox. It's so easy! Not allowed at here is copypigcatanddog. Be nice here ♥ Thankyou.


Back to entry
Owner & MaLove
Exchange Link
Shopping RESIPI


Click Me
>
✖✖ dislike me? ✖✖Click Here

Ƥσтρɛт Ħɛяɛ ヅ


Contact me here


Followers