+facebook

+twitter

+Blog II


Fikir sebelum nak kata :'/
Tuesday, September 18, 2012 | 2:25 AM | 5 weird people
Assalamualaikum , dah 2 hari eyka tak tegur D'Vierra .
But why ? Biar eyka jha yang pendam semua tue .
Eyka rasa eyka tak pernah nak buat hampa sakit hati .
If ada eyka nak mintak maaf banyak - banyak .
Kalau eyka ada buat salah at least tegur eyka dlue .
Jangan nak malukan eyka macam tue .
Awak , eyka pown ada perasaan taw macam awak .
Macam orang lain :')
Eyka takpernah ada niat nak gadoh dengan family eyka especially D'Vierra Family .
But why hampa kena buat aku macam neh ?
Apa salah aku ?
Aku bukan tak setia dengan D'Vierra , yaa aku sedaq aku neh Ahli D'Vierra .
Apa guna aku join group yang lain ?
Takkan aku nak diam jhaa tak tegoq sapa-2 ?
Nanti buta-2 kenaa fire pulak kan .
andd , kalau ya pown hang tension .
Awat lepas dekat aku ? Aku tension pown takk pernah-2 lepas dekat awak .
Cukup lhaa aku gadoh sekali dengan budak D'Vierra , hampa nak lagi aku gadoh ?
Taksuka bagitaw awai-2 , aku sendiri boleh belah dari situu .
k ah , malas nak cita panjang-2 .
Merana balek kena kat aku ! Kbye . And thanks :'*

- Thanks jugak sebab bagi aku bertambah sakit .


KenjiMocha's blog. Visit here again, thankyou :*


Welcome to my blog

Facebook | Facebook II |Twitter

❁ Hi, speaking here is Wicxx. Welcome to Si Chubby Berceloteh blog. You have step when you was here. Do follow and leave ur yourfootprint on my cbox. It's so easy! Not allowed at here is copypigcatanddog. Be nice here ♥ Thankyou.


Back to entry
Owner & MaLove
Exchange Link
Shopping RESIPI


Click Me
>
✖✖ dislike me? ✖✖Click Here

Ƥσтρɛт Ħɛяɛ ヅ


Contact me here


Followers