+facebook

+twitter

+Blog II


Tiba - tiba jiaa nak nangis :'(
Friday, August 3, 2012 | 2:33 AM | 2 weird people
Hai blogg , aku nak conteng badan hang lagi niehh .
sorry kayy ? Hg jha tempat aku luahh apaa yang aku pendam :'|
Trial dha dekat , lagi dekat lagi banyak masalah yang aku nak kenaa menghadap skrg !
Aku rasa macam tak berguna jiaa adaa kat sini .
yea lha , bukan penting bagi sapa - sapa pon .
Selalu terlintas dalam kepala otak *semua orang benci aku :'(*
Tapi kenapa? Aku ada buat salah dekat hampa kha?
Jangan nak tipu lahh tak suka dengan perangai aku nie.
Bila aku ada dengan hampa jiaa, aku tengok air muka hampa macam tak selesa.
Aku tiaww hampa nak korek rahsia aku kens?
Hampa kata aku rampas Sharmine dri hampa kens?
Aku kawan semua orang lahhh, aku bukan perampas!
BUKANNNNN :'(
Aku relaa lahh seorangg kalau kena fitnah macam nie.
Memangg taksuka aku senang sait kann?
Setiap kali bufday aku happy jha tao kawan?
Aku takmau sedih-2, yang dapat faham aku pounn sorangg jiaa.
Aku dha cubaa tao tanak benci hampa, aku dha sayang hampa macam family aku k.
tapi balasannya, semua yg menyakitkan hampa balaih kan?
Hampa susah aku tolongg :'(
Tapi hampa balas dengan edit gambaq aku yg pelik-2
fitnah aku
juai num aku bagai kens?
Nie baru satu hal mmbuatkan aku menangis tak berhenti.

- then , aku rindu dea :'( Kenapa semua nie mesti jadi dekat aku? Mungkin salah aku sbb kataa dekat Hidayah time nak hangout tho kens? Aku tiaw, haritu jugakk hangg doakan aku clash dengan dea kan kawan? *bukan hidayah*
Aku tak kisah hilang dia daripada hilang kawan, kalau hang nak taw. aku mnyesal sangat kenai dengan hang. Sebab hang aku hilang semua kawan kawan lama aku :']

- masalah family pon tak selesai lagi, dahh nak kena buang sekolah pulak! kenapa payah sangat cikgu nak faham ahh? Drama jiaa berlaku baik selama nieh :'(

- aku nak dia, nak dia! :'( tapi dia muda pada aku, aku takboleh. So, harap kita kawan sampai bila - bilaa.

- semua orang nak buang aku, aku sayang hampa. tapi apa yang aku harap semua tho sebaliknya. Aku harap satu hari nanti, apa yang aku nak aku akan dapat. Hari - hari aku kejar benda yang aku nak ! :'D

- If aku ada buat salah dekat sapa - sapa , ada terasa dengan kata - kata aku . Especially Eira , Azaly & kerabatnya . Hehew . Sharmine , Aikaa , Airaa , Alip , Daniel and yang kenai aku . Aku nak mintakk maaf sangat-2 . Bukan niat semua tho , mungkin tak sengaja .



KenjiMocha's blog. Visit here again, thankyou :*


Welcome to my blog

Facebook | Facebook II |Twitter

❁ Hi, speaking here is Wicxx. Welcome to Si Chubby Berceloteh blog. You have step when you was here. Do follow and leave ur yourfootprint on my cbox. It's so easy! Not allowed at here is copypigcatanddog. Be nice here ♥ Thankyou.


Back to entry
Owner & MaLove
Exchange Link
Shopping RESIPI


Click Me
>
✖✖ dislike me? ✖✖Click Here

Ƥσтρɛт Ħɛяɛ ヅ


Contact me here


Followers