+facebook

+twitter

+Blog II


Terima dengan redha :)
Monday, August 13, 2012 | 7:18 AM | 0 weird people
Okey, kes dha settle.
0-0 kayy wehh? haha!
Nak kata takdak mood, ada jiaa.
Hidup aku maybe tak pernah nak dapat nasiib yang elokk kott .
Lepas sorang sorang fitnah aku , kalau taksuka aku scolaa situu .
At least mulot beaq cntik sikit bangg !
Aku masok scolaa tuu aku takpenah aih nak buat lawa kaa apa .
Tak kelapaq jugakk nakk ngorat bf hmpa tuu kayy .
Aku bukan macam tuu , aku just sukaa bkawan .
Sbb tuu relay aku tak penahhh kekal , HAHAHA !
Nak fitnah aku pasai lain yang tak libatkan sapa-2 takpa.
Nie fitnah aku libat owg lain, ish. Kan dah kena batang hidung sniri.
Pengajaran buat hang nie kawan :)
Aku taktau apa masalah hang, tapi kalau tak puas hati apa ka.
Senang citaa, mai btauu depan-depan.
Apa main pas pas nie, tak best lahh bro!
Nak gadohh aku takk kesahhh, kalau benda mai dri mulot aku aku sanggup aihh mati!
Nie takk, mai dari mulot owg lain.
Perghhh! Rasa down nak sambut birthday aku nanti haa.
Hang kawan aku, memang kawan aku.
Tapi kalau macam nie memanggg takk aaa.
Tutop kes kayy, aku dha stop gadoh nie haa.
Aku takmau buadd kes dekat sini pulakk, cukoplah kes dekat Perlis tuuu!
Kalau baca blog nie kens, aku mintakk maaf bebanyakk ahh!
Aku type nie pon nak tenangkan fikiran aku, see? Ada aku maki?
Tadak tadak :) Kbye


KenjiMocha's blog. Visit here again, thankyou :*


Welcome to my blog

Facebook | Facebook II |Twitter

❁ Hi, speaking here is Wicxx. Welcome to Si Chubby Berceloteh blog. You have step when you was here. Do follow and leave ur yourfootprint on my cbox. It's so easy! Not allowed at here is copypigcatanddog. Be nice here ♥ Thankyou.


Back to entry
Owner & MaLove
Exchange Link
Shopping RESIPI


Click Me
>
✖✖ dislike me? ✖✖Click Here

Ƥσтρɛт Ħɛяɛ ヅ


Contact me here


Followers