+facebook

+twitter

+Blog II


Benci dengan PELUANG yang tak pernah nak berubah !
Wednesday, August 1, 2012 | 10:10 AM | 0 weird people
Hai stalker malker balker bla bla bla ><'
Hari nie banyak dugaan yang aku kenaa tempuh !
Pagi tadi , mama dengan abah b'gadoh !
Mai tengah-2 pagi nie pulakk baru nakk enjoy peramah sat nak sembang dgn kawan fb !
Adaa yangg buadd pasai , masalah ohh masalah !
Biasalah , kalau tension mesti sanggup tukaq apaa sajaa walaupon tak sanggup *berbelit belit*
Aku tukaq sim dgn ex bf aku , tension miaa pasai rahh .
semalam adaa someone text dekat num aku mintak maaf segalaa .
Wuahaha ! senang jha dea mntak maaf tao dakk .
suka hati diaa tudoh aku buka fb diaa , aku taktau apa perasaan dea time dea mintak maaf dekat aku .
aku miaa saked hati , senang-2 jha mintak maaf dekat aku >.<
PASSWORD dengan EMAIL pon tarakk , nak bukak macam mana ?
korek juboq beruang nak carik email dengan password ?
Habehh bangangg lha kalau macam tho .
Aku nak happy ! Nak happy !
Cukoplah aku bagi banyak peluang dekat hang , hang nak banyak mana lagi ?
Setiap kali peluang aku bagi dekat hang mesti tak pernah-2 nak berubah !
TETAP SAMA , MATURED LAH SIKIT !
Nizam dengan hang sama lahhh kalau bab-2 bagi peluang nie .
sampai aku ponn naik benci nak bagi peluang dekat sapa-2 .
Then , tadi hang sent lagi msge suruh pi tidoq .
Aku taktau lha hang faham kea takk apaa yangg ex aku bgtao semalam .
AKU DAH TUKAR NUMBER FON !
DAH TUKAR !
So , jangan nak hantar lagi msge .
Tiba-2 ajak laki tho gadoh sebabkan satu perkataan ? BODO
Motif ? Tak selesai pon kalau bergadoh wehh !
Kalau ada masalah dengan aku , mai jumpa aku .
menghadap aku , ada rasa tak puas hati dengan dea sebabkan aku .
mai pukoi aku sampai mmpoeh pon takpa ! Nak pukoi dea pasaipa .
Alaaa , bodo jha . Bapakkk aku pon penah kata dekat aku jugakk .
Takdak pulakk nak ajak pakk aku gadoh .
Ayat menyakitkan banyak lagi yg hang boleh balas . Awat tak lepaih jha ?

 BABI
 Chibai
 Barua
  Lahanat


and banyak lagi , awat tak balas jha ? Jangan ingt banyak geng boleh buad sesuka hati .
*bulan puasa macam nie pon nak gadoh, dosa sajaa geram dekat hang!*
Kuad manaa hang tak setanding yg mencipta hang !
Aku tak faham kenapaa jadi macam nie , lagi aku bagi . lagi menjadi-2 .
Aku ingatkan hang dha betoi-2 lha boleh guna peluang niehh dengan betoi !
sekali aku meluat memangg aku meluat gila-2 !
CUBA LAH FAHAM AKU !
Erghhhhh >.<
Kalau macam nie lahhh , kalau aku tao . Aku taknak pon kenal semua yang perangai macam nie .
Dulu :
Alahhh , gembira jha selalu . Mama aku pon sukaa lahh kann .
Sekarang :
Janji pariaaaa dulu semua hilangg , lesap sekelip mata woi ! Pi mana ? Dah telannn kot .


 Bukan nak bagi hang sakit hati kaa apa , hang kena tao yang aku dah meluat dengan perangai hang ! Tolong lahh jadi matured sikit , jangan jadi macam budak - budak sangat . Yaa! Aku tahu lelaki , kalau bergadoh . Terajang sana sini kann ? Lagi kuat lahh dendam kalau macam tu , bilaa nak selesai babe ? Aku cuba nak suka balik dekat hang macam dulu . Tapi kalau macam nie lah hang . Macam mana aku nak berubah hati untuk hang kalau hang sendiri taknak berubah dengan 3 peluang yang aku dah bagi ?






KenjiMocha's blog. Visit here again, thankyou :*


Welcome to my blog

Facebook | Facebook II |Twitter

❁ Hi, speaking here is Wicxx. Welcome to Si Chubby Berceloteh blog. You have step when you was here. Do follow and leave ur yourfootprint on my cbox. It's so easy! Not allowed at here is copypigcatanddog. Be nice here ♥ Thankyou.


Back to entry
Owner & MaLove
Exchange Link
Shopping RESIPI


Click Me
>
✖✖ dislike me? ✖✖Click Here

Ƥσтρɛт Ħɛяɛ ヅ


Contact me here


Followers