+facebook

+twitter

+Blog II


Selalu berharap :')
Friday, July 20, 2012 | 12:15 AM | 0 weird people
Hai blogger * hai lha aku sorang-2 , bukan ada orang baca pun :')
Whatever lahh .
Aku tak tahu kenapa susah sangat aku nak lupa dea , sebelum nie aku senang jha nak lupa sapa-2 saja 
Apa yang dea dha buad sampai aku sayang sangat-2 dekat dea?
Dea dha burokkan aku pon , aku tetap sayang dea .
Aku nak diri aku yg dulu , aku taknak diri aku yang selemah sekarang .
Seksa tao tak wehhh !
Aku selalu stalk fb hang , sebab aku rindu hang .
tapi hang tak pernah nak rasaa semuaa  nie .
lelaki memangg mcm nie ka ?
aku rasaa tak , kalau boleh aku nak lelaki macam abg aku :')
Btw , aku selalu ceroboh fb hang .
nak tengok hang ada sembang pasai aku dak , hang chat apaa lagi dgn ex ex hang .
aku dha jumpa something , hang chat dengan mmbe aku .
hang tudoh aku takbagi kawan aku tue kacau hang .
kenapa ? memang kami satu sekolah , tapi aku tak seterok tue nak halangg .
lagipun kita dha tadak apa-2 , buadpa aku takbagi dea tegoq hang ?
kalau kita ada hubungan sekali pon aku takkan halang , sebab aku percaya hang .
Benci sangat ka hang dekat aku ?
Apa salah aku dekat hang ? kalao aku ada buad silap , takkan hang taboleh nak maafkan ?
sampai macam tue sekali ?
Aku akan ingt smpai bila-2 kejadian 6/6 .
D'sebabkan tunggu sat jha hang kata hang tnggu aku nak dekat 2 jam :')
Aku dha banyak kali cuba lupakan hang mcm mana hg lupa aku .
TAKBOLEH weh , TAKBOLEH !
hang tak faham kaaa !!
Aku tao , hang takpenah ada perasaan apa-2 pon dgn aku .
sebab hang tetap sygkan ex hang smpai bilaa-2 .  
maruah dea ada dekat hang , kann ?
Memangg hang bukan ciri-2 laki yg aku nak , tapi hang baik 
Ciri-2 yang aku nak sangat-2 :

   Setia
   Pandai jaga hati walaupun aku nie kuad touching
   Boleh sabaq dgn perangai aku yang mengadaa nie
   Boleh terima aku seadanya
   Boleh jaga aku macam jaga diri sendiri
   Selalu ada untuk aku
   Sayang aku dengan ikhlas
   Tak galak *otak kuning
   Bukan jenis nak barangg
   Bukan kaki kikis
   Saling memahami
   Dapat kongsi masalah dan selesaikan sama-sama
   Umur tua setahun atau dua tahun
   Pandai amek hati mama aku
   Pemalu

Memang aku pernah dapat lelaki macam nie , Ku Naim dgn Harussani .
Aku lepas naim sebab aku dha tak boleh nak jumpa dea nanti , aku dha nak kena pindah negeri asal aku .
Aku bagi alasan yang tak masok akai dekat dea , tapi dea still kawan dgn aku sampai sekarang :')
AKu tak pandai nak hargai dea kan ? Aku taknak dea bosan jha dkat sana nanti .
Sani ..
Aku lepas dea dgn niat dea sendiri . Bila dha lepas , mula lha nak kejaq balek .
Bagi peluang pon tak pandai nak hargai , kutok aku benda menyakitkan pulak :')
Aku nak sangat ciri-2 lelaki macam nie , tapi yang selalu aku dapat semuanya takdak macam dekat atas .
Bila setia jha , si dia curang .
kalao curang pulak , si dia setia . Mulalah nak dapat musuh time-2 macam nie
memang dha suka dekat someone nie , tapi dea mudaa padaa aku .
aku takpandai nak coup muda pada aku , rasa macam coup dgn adik sndiri
Aku harap sangat lepas aku trial , aku akan dapat lelaki yg macam mana aku nakk walaupun sukar nak ditemui .
Aku tak kisah dea stay jauh mana pon , asalkan dapat setia dengan aku
Aku taknak pasai seorang lelaki pemikiran aku terganggu time exam .



 Mungkin sebab aku terlalu berharap , sebab tue boleh sakit hati teruk macam nie . Kalau satu hari aku dapat hang balik , InsyaAllah aku tak akan sia-2 kan hang macam sebelum nie . Hang memang kejam , tapi aku tetap sayang hang :'( Aku harap harap jugak hang tak benci aku .


KenjiMocha's blog. Visit here again, thankyou :*


Welcome to my blog

Facebook | Facebook II |Twitter

❁ Hi, speaking here is Wicxx. Welcome to Si Chubby Berceloteh blog. You have step when you was here. Do follow and leave ur yourfootprint on my cbox. It's so easy! Not allowed at here is copypigcatanddog. Be nice here ♥ Thankyou.


Back to entry
Owner & MaLove
Exchange Link
Shopping RESIPI


Click Me
>
✖✖ dislike me? ✖✖Click Here

Ƥσтρɛт Ħɛяɛ ヅ


Contact me here


Followers