+facebook

+twitter

+Blog II


Annoying -.-"
Wednesday, July 11, 2012 | 3:26 AM | 0 weird people
Hye blogg , lamaa tak conteng - contengg kat sini .
Btw aku adaa nak story something nie .
Semalam adaa owg minta maaf kat aku tao takk .
kesiann jugakk lha dekat dea nie , tapi series aku takboley nak maafkan dea .
but why ?
nak tahu kaa ?
sebelum aku nakk bagitao , nakk tanyaa lha .
apa perasaan hampaa kalao lelaki / ex boyfriend kataa kat hampa dgn panggilan yg agak SIAL ?
example :
- Perempuan sialan
- Betina garik
- BETINA HARAM
- Bohsiaa
- Cokoroi
- Belen
- banyakk lagi lha ......
apa perasaan hampa ? mesti samaa mcm aku kan ?
kay , bagi dea nie masalah kecikk .
tak sengaja sebab terlalu marah ? Ohh , memang lha standard .
tapi agak-2 lhaa nak kataa mcm tue kann ?
perempuan macam nie lha dea dok cari -.-"
senang-2 jha hantaq chat kat aku mcm takdak apa-2 yg berlaku


orang tak faham bahasa macam nie lha , dha aku tak layan . tak serik nk ntaq lagi chat -.-"


and aku ada cabaq dea , kalao dea berani . 
try pi cita kat mak aku apa yang dea kataaa .
kalao mak aku okay , InsyaAllah aku maafkan dea .





see ?
then aku try on fb mak aku , tengok-2 dea betoi-2 ntaq .
k takpaa , mama tak baca lagi nie .
kalao mama baca tatao mama nak kataa apaa kat dea -.-"
saked hati k saked hati , adaa jugakk manusia mcm nie .
kenapa lha hidup aku penuh dgn fitnah ?
kalao tak puas hati mai depan-2 teroih senangg nak sembang sikit .
dalam fb buadd apaaaa sayanggg ? 
aku dha tatao nak kataa apaa dekat hang , nak remove kesiann !
nasib aku benci hang separuh baru .
kalao full , aku tatao lha wehhh !
kalao hang stalk aku mea blogg , sorry naihhh !
hang jgakk buad aku bara , kalao aku baraa aku s2tp teruih .
tarakk ******* mcm tue dha .

    . kalao ada masalah dengan aku , takpayah nak kutok aku dekat mmbe-2 hangg . dekat kak angkat adik angkat sepupu segala bagai kataa sayangg aku lagi . takboleh lupaa aku laa apa laa . aku takfaham dgn hang ! kalao aku betinaa haram , azhar tue sapaaa musibat ? TANYA DIRI HANG HABEH-2 ! JANGAN IKOT SEDAP MULOT JHA SAYANGGGGGGG ><"


KenjiMocha's blog. Visit here again, thankyou :*


Welcome to my blog

Facebook | Facebook II |Twitter

❁ Hi, speaking here is Wicxx. Welcome to Si Chubby Berceloteh blog. You have step when you was here. Do follow and leave ur yourfootprint on my cbox. It's so easy! Not allowed at here is copypigcatanddog. Be nice here ♥ Thankyou.


Back to entry
Owner & MaLove
Exchange Link
Shopping RESIPI


Click Me
>
✖✖ dislike me? ✖✖Click Here

Ƥσтρɛт Ħɛяɛ ヅ


Contact me here


Followers