+facebook

+twitter

+Blog II


Alamak! Dalam mall ada tikus :O
Saturday, July 28, 2012 | 6:28 AM | 0 weird people
Hai & Assalamualaikum *sambil buad muka berok sebab makan banyak*
Pada suatu petang , aicewahh . haha ! oke nak cerita nie .
fokus tao ;)
Harinie abah dha janji nak bawa kami pi beli baju/kasut , segala persiapan nak raya lha .
Pagi tue fon abah bunyi , kenaa keluaq kerja pulakk !
hadoi , mana janji abah ?
Then abah bgtao stg dea balekk . kejaa dia sat jiaa *lepakk lha tue xD*
tunggu mia tunggu sampai pkoi 2 , dengan nak cari baju mesti lama kann .
nak booking tempat buka puasa lagi. Macam-2
batangg hidung tak nampak lagi. lepas lima minit abah sampai rumahh.
abah kata dea nak tidoq sat, penat kann. kalau tidoq sah-2 sejam miaa.
dok tunggu sejam tue lha, keluaq pkoi 4 jugakk.
bseap kemain lama lagi mama aku, hahaha!
abah nie jenis cuai, bila dea dha turun baru nak suruh orang amek tue lha nie lha.
kalau takdak benda tue mesti marahh !
dea kata kita pulakk lalai .
alahai , naseb badan taklehh buad apa lha .
Hihi , oke . Otw nie otw nie , saja mnggila lagi .
apa yang abah dengan mama cakap aku ikodd .
abah pon kataa aku dha jadi macam kucingg dalam fon dea .
dha smpai tengah-2 arah nak tuju nie , baru abah tanya . Nak pi Sunshine or BukitJambul ?
lalalala ~ *garu kepala*
aku bersuara : pi BJ ahh abahh , eyka nak beli banyak barang nie . *buad muka kesian*
abah pon bawak lha kami pi BJ , Parking tadakk k .
BJ FULL !
cukop lha pening time pusing-2 dekat balik pulau .
tambah lagi tempat parking bj tue .
sakedd kepalaa dibuatnya .
Oke , bilaa dha masok dalam mall .
nak buad apa ?
mesti lha nak cari apa yang aku nakk .
series tak puas , dalam mall tue banyak tikus .
BANYAK SANGAT ! ><
Aku pi kedai baju sait sorang mamat nie mai tegoq , Hai SuperB masok Mall lha .
Pi kedai kasot , mukaa yg sama dok nampak . Mai depan aku teros . Hai , tak balek lagi ka ? dha tao aku dok dekat kedai nie , tak lagi lha . haish .
mai dengan sapa ? mai num fon . 
haha , aku nak bg num ? jangan harap lha .
aku kalau mamat-2 tepi mcm nie mintak num . Memangg aku sombong ahh -.-"
lepas satu halangan , mai lagi satu halangan time nak beli beg .
kalot lari mai kat aku sebab nak mintak num fonn , haha ! tikus tikus , semuaa segak-2 :)
tapi tak bkenan laki mcm nie , kalau dekat aku boleh mintak .
mesti perempuan lain pon boleh , muka pon COP PLAYBOY .
jangan marah yea bangg , okay . dha lepas yg nie jugakk .
terjumpak mmbe dari perlis , ya Allah . Makin segakkkkk tao dakk .
Shahrul Irwan . Fuyooo ! nak tegoq takot silapp orangg .
  For tikus-2 , aku suka hampa . Segakk jiaa , tapi perangai hampa yang tak segakk ;) Kalau bukan jenihh tue confirm aku bg . Hihi .


KenjiMocha's blog. Visit here again, thankyou :*


Welcome to my blog

Facebook | Facebook II |Twitter

❁ Hi, speaking here is Wicxx. Welcome to Si Chubby Berceloteh blog. You have step when you was here. Do follow and leave ur yourfootprint on my cbox. It's so easy! Not allowed at here is copypigcatanddog. Be nice here ♥ Thankyou.


Back to entry
Owner & MaLove
Exchange Link
Shopping RESIPI


Click Me
>
✖✖ dislike me? ✖✖Click Here

Ƥσтρɛт Ħɛяɛ ヅ


Contact me here


Followers