+facebook

+twitter

+Blog II


Kenapa selalu aku jadi mangsa ?
Thursday, June 7, 2012 | 12:23 AM | 0 weird people
Hai Assalamualaikum .
Sehad takk ? Hmmm .
Aku sehad jugakk , btw hati aku sakit sangat .
Semalam 6/6 palingggggggg malang bagi akuuu.
rancang nakk happy-2 jaa semalam plus nak jumpaa capital N .
tengok-2 , celebrate kemanaaa .
Capital N kemana , diaa adaaa suruh aku datang sorangg .
but aku datang dgn adik aku , salah kahh aku ?
aku bawak diaa sbb nak tunggu adik aku lagi sorangg mai .
nak bagi dia jaga adik aku si kechik nie hah .
Aku pi jumpa dia dekat skate k , lepas tuu .
dia turun jappp , dia pi Kapitannn [ kedai makan ]
It's okay laa , aku call [ nak jumpaa kaa taknak ? kalau taknak nak balek ]
dia kata tunggu jap tunggu jap . kay , you know . aku tunggu diaa hamper sejammm
aku jalan turun bawahh , nak pi beach . nak tenangkan fikiran .
kay hati aku saked sangat :'(
dalam dok jalan tu , bencana timpaaa akuuuuuuuu .
cukopp laaa hati aku saked , kena lagi badan-2 aku saked :'(
aku tak sangka hang lelaki milih rupaaa .
aku ingat hang lha terbaik wehhhhhhhhh :'(
kalau hang nak break dgn aku cuma alasan nak couple balek dengan AYUSHA .
bukan mcm nie caranyaa wehh , pedih sangat k
lelaki memang mcm nie kaa ?
hang takboleh terima someone seadanya .
maybe hang marah dekat aku sbb hang tunggu aku lama kat situ .
maybe jugakk hangg tinggai aku sbb aku tak selawa ex ex hang .
wehh , jagaaa awek baru hanggg elok-2 .
hope tak jadi mcm aku nie k .
InsyaAllah aku akan tumpang bahagia kalau hangg bahagiaaaa dgn pilihan hangg ;')
aku dah fedup dgn semuaa nie , thanks a lot yeah .
memang aku penahh geram hang dgn ayushaa sbelum nie .
but aku takpenah benci ayusha sikid ponn , sebab ?
dia tak salah apa punn , aku dah anggap dia macam kakak aku sniri .
why ? sbb diaa lebih tua pada aku .
aku malas nak kumpoi musoh-2 nie semua :/
so , if dari dulu nak dekat diaa .
kenapa laaa hang cari aku ?
Oh , maybe couple dgn aku . bila dha jumpa tinggai aku then phe kat dia balek ?
Okay , hang memang the best in the world mehh :']

PHOM KLIAD THER ! now kami mai mee a'arai lagi ! yang mee eik terbaik dari hg :'/


KenjiMocha's blog. Visit here again, thankyou :*


Welcome to my blog

Facebook | Facebook II |Twitter

❁ Hi, speaking here is Wicxx. Welcome to Si Chubby Berceloteh blog. You have step when you was here. Do follow and leave ur yourfootprint on my cbox. It's so easy! Not allowed at here is copypigcatanddog. Be nice here ♥ Thankyou.


Back to entry
Owner & MaLove
Exchange Link
Shopping RESIPI


Click Me
>
✖✖ dislike me? ✖✖Click Here

Ƥσтρɛт Ħɛяɛ ヅ


Contact me here


Followers