+facebook

+twitter

+Blog II


Aku budak hot ? Memang silap ahh !
Friday, June 8, 2012 | 12:00 PM | 0 weird people
Budak hot ? apa tue ? Aku pon tatao , banyak likers budak hot lha syg ?
Ohmaiii , tok nenek ajar ehh ?
Atototo , i'll try to understanding it too .
sayang . . .
like your word , kalau nak jadi budak hot '
 BERDIRI BAWAH MATAHARI

Ohh , sorry dear . I tak berdiri bawah matahari .
Agak sialan berdiri bawah matahari semata mata nak jadi hot dlm fb .
Ohno , boleh kea ?
Nampak sangat dha tabule ngek oi .
apa kena aktiviti luar dgn aktiviti fb ?
tak masuk akal k .
Why kata aku budak hot ? sebab banyak likers ?
heyyo , orang selalu kata ,
hot fb takguna kalau orang kat luaq tak kenai !
apaaaaaa lha lue .
Aku .
Ada lha sorang adek nie , kecik molek jea .
Ohh , sayang dea macam sayang diri aku [ SLS ]
Dea ken , depan-2 .
Ya Allah Ya Tuhanku . Takpayah cakap lha , baik gilaaaaaaa !
Mai tang fb / blogg . Dha jadi mcm nie -..-
See's . Hantu apa masok dalam badan tatao lha .
Adik , you ingat i tak stalk ur blogg kea ?
Ohh , everyday i stalk okay .
But why ?
Cause i know you nak post story about me .
Hamboi hamboi hamboi *kata azwan ali
Mesti tertanya tanya apa yang aku dha buat ken ?
kalau tak dea tak post lha burok-2 pasai aku dekat blog tercantik dea tue .
Aku tegur dea dekat fb , but tadak respon .
Kenapa ?
I don't know why .
Ask her lha k .
Aku kena mengalah ? yeah , selalu aku buat . But why ? Bila masa aku buat salah dekat dea ?
Nak tahu dea post apa ?
sat , lepas dha baca back to my blog k ?
kay read dekat sini -> Bengang k not bengan .
dha baca ? Okay cunn , tengok dea print screen status aku .
tengok tengok tengok ?
haha , ada jugakkk yg terasa .
payah jugak kens ada adik bebanyak nie .
haihh , create for him . her terasa .
amek semua amekk !
pulon sangats . Alaaa , dekat blog boley lha syg .
kalau taksuka kaa apaa .
secara gentle lha , mai depann bgtao kenapaa .
haha , baru best or puas hati sikit .
kalau lepas kt snie pon , lega sikit jaa .
Dha laaa woi , tarak mood nak sembang pasai hang !
Bab bodek membodek aku hg pandai .
hahaha ! Aku taksukaaa belanjaa orang yg style kutok belakang even aku tahu orang tue yg kutok
tetap aku pura pura tatao apa-2
 AKU PON BARU TAO PERANGAI SEBENAQ MACAM MANA ! HAHA . CONTINUE IT YEA SISTA . KALAU AKU DAK HOT ! AKU TAK LAYAN BUDAK SET-2 MACAM HANG NIE WALAUPON NANTI MATI KITA DITEMPATKAN TEMPAT YANG SAMA !



KenjiMocha's blog. Visit here again, thankyou :*


Welcome to my blog

Facebook | Facebook II |Twitter

❁ Hi, speaking here is Wicxx. Welcome to Si Chubby Berceloteh blog. You have step when you was here. Do follow and leave ur yourfootprint on my cbox. It's so easy! Not allowed at here is copypigcatanddog. Be nice here ♥ Thankyou.


Back to entry
Owner & MaLove
Exchange Link
Shopping RESIPI


Click Me
>
✖✖ dislike me? ✖✖Click Here

Ƥσтρɛт Ħɛяɛ ヅ


Contact me here


Followers