+facebook

+twitter

+Blog II


Rindu hangg gilaa'2 lha abg : /
Saturday, December 24, 2011 | 1:22 PM | 0 weird people
Keyy , hye reader's .
ampaaa muaa sehad takk ?
hmm , kalau sehad baguih arr .
aku tak sehad snad , rindu katt abg aku sorangg nie.
diaa busy kahh ?
Dah lamaa tak chat nan diaa , aku nak rapad nan diaa mcam dulu .
mcm first kenal , we together . 
Aku / Kak Tiekah / Abg Kri .
Kakak dengan abang selalu buad adek happy =')
selalu , hampaa duaa selalu buad adek t'senyum mcm keraa busuk .
heee ;D tapi adek wangi laaaa ~
Okeyy , lawak jenaka hampaaa yg buad aku tak tahan .
Sumpah aku rindu segalanyaaa yangg dulu .
Andai masa bule putar balek , aku xdak lha nak sombonggg macam skunk nie .
Abg Kri mesti dah ingt aku lupaaa diaaa , aku tak penah lupaa pun .
Selalu tunggu diaa online , tapi tak pun : /
tunggu punyaa tunggu sampai laa one dayy aku kenai dengan --> Nadzmi Azmi <--
diaaa add kak Tiekah gakk , macam biasaa laa keja aku .
LIKE LIKE LIKE , aku KAKI LIKE .
Sampai laaaa Nadzmi tu buad status buad aku dengan kak tiekah .
komen mea komen , aku tanyaa kak Tiekah mana abg Kri ?
Then , bilaaa diaa dh online .
Diaaa ingat kami duaa dah lupaa kat diaa , kalau hang nak tau bangg aku tak penah lupaa hang :/
Aku rindu nak baca balek apa yangg hangg create dekat blogg hangg abg , pasai adek dengan kak tiekah .
Okeyy , aku amek satu picx yangg ada nama hangg ('=
sebab aku xleh nak amek yangg laen :


kalau bule hari'2 nak baca entry dalam blogg hang abg, tapi kalau aku rindu just baca dekat blogg aku .
then tengok gambaq tu jaa .

kayy , sorry copyy entry hangg abg .
AKU RINDU TAHAP DEWA ><

Assalamualaikum , hihi ! Agak lama kan kry tak coret blog kry nih ! Maklum lah , agak sibuk sikit skrg nih ;) Harap paham , lagipun bknnya ramai pun yg nak baca entry kry ni kan , ryte ? Eh , kawan2 ! ampa sihat tak ? Klu sihat , alhamdulillah ! Kry lak ? Tak brapa nak sihat sangat , batok dari aritu tak baik baik lagi , # makan ubad tak mau kan ? Jadi macam ni laa ;( Bukan tak nak makan ubad , tapi kry tak suka makan ubad lorh , harap maklum ! Hihi , Okay ! Stop citaa pasal thoo , kry nak cita sikit pasal brbuka puasa semalam kt uma tok ! Ramai sungguh kan smlm kt uma tok , mmg besh kalau dapad brbuka puasa dgn smua org tu ! Bab makanan tu jgn kata lah , mmg banyak sgt2 sampai tak termakan smua kod :D Tp yg spesel smlm , MakNgah buad nasi daging ! memang terbaik lhaa , heheheee , okay lhaa ! tu ja la yg nak habaq kat ampa smua ;)

dik tiekah ! walauwei , abg ada masa dah na update blog nih ! hg mau abg cita pa pasai hg BONCHEETT ? Hahahaa , kena dah sebijik ayad pembukaan ;) Hihi , tu lhaa ! Lenkali hg jgn r dok melawan cakap abg2 hg ni dik oi , kan dah kena dah , shiann hg kan ! dik , kita da makin rapad kan skrg nih ? siyesly , aku sayang hg taw dik ! bila abg kawan dgn hg , dpt la lg suwg adk nih kan ? cyunk amineyka/
dik eyka , betoi tak dik tiekah ? Takpa , biaq la dia nak jadi adk abg jugak naa , smua org berhak dapad apa yg dia nak , tak gitu ? Tapi kan , ada jugak org cakap abg ni PlayBoy =,= mmg tapaham betoi la dik , abg layan ampa semua dalam facebuku jaa , abg ta penah jumpa ampa depan2 pun kan ? Yeah , abg ngaku yg abg rapad dgn smua pmpuan kt mukabook tu , tapi tak bermakna abg ni PlayBoy kan ?


p/s : thanks sebab mentioned nama adek , adek tak penah lupaa abg pun (=

  Even dha lama benda nie adik update, adik selalu rindu abang. Takpernah lupa ponn.
Adik harap abang cepat sembuh k? :']

#3 Ogos 2012 :'(


KenjiMocha's blog. Visit here again, thankyou :*


Welcome to my blog

Facebook | Facebook II |Twitter

❁ Hi, speaking here is Wicxx. Welcome to Si Chubby Berceloteh blog. You have step when you was here. Do follow and leave ur yourfootprint on my cbox. It's so easy! Not allowed at here is copypigcatanddog. Be nice here ♥ Thankyou.


Back to entry
Owner & MaLove
Exchange Link
Shopping RESIPI


Click Me
>
✖✖ dislike me? ✖✖Click Here

Ƥσтρɛт Ħɛяɛ ヅ


Contact me here


Followers