+facebook

+twitter

+Blog II


No Tittle
Monday, September 26, 2011 | 5:06 PM | 0 weird people
Okayy guy's , hari nie mao storyy bendaa yangg agak membusankan !
errrrr .
dah seminggu eyka tak balek uma !
sebab frust dok uma , dengan masalah penoh !
sat kes budak felda , pstuh kes budak beseri , astoo kes dok buad juah pala puki depann aku !
err , hang ingat hebat sanad dh lha rmpas balak owg ?
errghhh , stop it !
selagi aku dok ingat , selagi tuh tabule nk lupa hangg budak beseri wey !
xsangka aku dengan hangg nie , muka baek yg amatt !
siap janji lagi , dari gaya hangg memang sorang yangg jujor .
tapi sayangg , pemikiran tak matangg .
sbb , hangg dok kawal aku tak bagi tu tak bagi buad ni !
tapi , dalam suruhan hangg tuh !
hang penah kaa buad salah satu pada tuh ?
tak kan !
kalau dari awal camnie , xpyah lha nak kawal aku ketad-2 snad nahh !
pkiaq sma , aku ponn ad perasaan gak !
lantak hg lha nak buad paponn , aku langsong tadak prasaan dah kat hangg !
ingat aku tabule nak lupa hangg kod ? silap lha wey ,
aku ingat sampai bila-2 kenangan-2 time kita b'sama dulu !
dosa kita sama-2 , errrr . sial lha jantan .. !
haiyooo . nak storyy yang len !
masok yangg len plak dah , hangg mea psayy arr aku xblek uma .
then , xblek mea psayy jugakk lha aku demam :'(
bila bule lega hah ?
macam-2 penyakit maii kat aku .

- DEMAM
- SESEMA
- BATOK
- SAKED PEROT
- MUNTAH DEREKK !


huh , tu lha penyakit yangg aku hadapi skunk !
nak makan ubat ponn , aku pulaakk yang xsuka mam ubat !
errr , bila lha aku bule balek uma ?
aku just xb'sedia jaa nk phe blah-2 sna !
cm siyee , lepas nie tobat aeh aku nak caya laki cm hangg !
mooiiiihhhh !
maybe aku akan cari peganti , but bukann sebagai BOYFIE okayy !
as scandal only , sbbkan susah nak caya snad laki !
bila lha aku bule dapat lelaki sejati ?
hmm , aku tengok mmbe-2 aku suma happy ja bila kple .
kple ponn nak dekat staonn !
aku ? asyek tahan 2 3 bulann ja :(
kalau yangg paleng kejap tuh , maybe aku yang PLAYGIRL kann ?
aku tak penah hargai owg yangg syg kat aku , now dea dh kekal nan awek dea 2 taon tuh !
jealous , ehh .. tak pyah nak jealous lha kawann sendiri .
dia bahagia , aku pon bahagia ;)
aku hope ampa dua happy noh + kekal :D
aku tak tahann dengan hidup aku hari-2 kalau benda yangg sama jadi .
macam , imbas balek kenangan sebelom nie .
saked hati beb !
aku sayangg scandal aku , tapi aku sayangg lebih mamat tuh !
hmm , sudah-2 lha !
I'm not single okayy , aku masih ada family d'sisi aku ..
still ada penjaga tahu ?
adek-adek angkt aku , abg lan + abg apix + abg mirul , and kaka-2 angkt aku yangg baik-2 hati suma .
act .
akak hawa , akak wawa , akak tiekah , akak kilah , akak eika , akak aziera , akak sara , akak syra , akak yati , kak ijah and mna-2 ja akak yangg baek nan eyka .
nama yangg kat atas tuh , memang eyka sayangg gila-2 ;)
dalam smua nama-2 kat atas tuh , eyka baru pena jumpa akak wawa .
baek lorh , hee ~
hrrr , sudah lha .
tatao nak cita pa dah !

p/s hope ampa suma tak jadi macam ex kak angkt eyka ;)


KenjiMocha's blog. Visit here again, thankyou :*


Welcome to my blog

Facebook | Facebook II |Twitter

❁ Hi, speaking here is Wicxx. Welcome to Si Chubby Berceloteh blog. You have step when you was here. Do follow and leave ur yourfootprint on my cbox. It's so easy! Not allowed at here is copypigcatanddog. Be nice here ♥ Thankyou.


Back to entry
Owner & MaLove
Exchange Link
Shopping RESIPI


Click Me
>
✖✖ dislike me? ✖✖Click Here

Ƥσтρɛт Ħɛяɛ ヅ


Contact me here


Followers