+facebook

+twitter

+Blog II


Semoga semuanya berubah semula :(
Wednesday, July 10, 2013 | 1:09 AM | 0 weird people
Heyyo blogger, rindu pulak nak conteng conteng dekat babyblog niee :* Hee, aku happy sampai lupaa dekat babyblog. Act banyak nak dicerita, tapi tulis sikit. Terus discard. See? Betapa malasnya aku nak karang panjang2. Harini pun kalau tak, malas nak update. Tapi aku tak mampu nak pendam sorangsorang. Tak mampu nak pendam lamalama :'( Baca tak entry CRUSHING KEBABOOOMM? Okee, entry kali ni. Pasal orang yg sama. Dulu dia crush & now dia dah jadi milik aku. Faham tak? DAH JADI MILIK AKU! :'( Since 26 May 2013 / 10 Jun 2013 ! Sebenarnya aku dah lama jumpa fb dia, dah lama aku suka dia, dah lama aku minat dia, dah lama aku sayang dia. Sejak dia jadi milik kawan aku lagi. YAA! Memang dah lama, cumaa aku diamkan diri. Yalaa, add dekat fb pun tak. Macam mana aku boleh suka? Haha. Pelikkan aku? Hmmm. Aku takpernah suka atau sayang dia atas dasar paras rupa. TAKPERNAH. Aku sukakan dia dari segi "CARA LAYANAN" dia terhadap aku *23 May 2013* Hari pertama kami kenal. Tweet dia banyak untuk aku. Aku perasan semua tu, tapi apakan daya...aku milik orang masa tu. Tapi pd masa yg sama relay aku with epul dah nak berakhir. Tanpa berfikir panjang aku terus terima insan yg bernama Mohd Hazrul Fitry bin Hamidon dalam hidup aku. Betapa indahnyaa bumi yg aku pijak. Aku selalu berharap dia jadi yg terakhir untuk aku. Tapi layakkah aku memiliki cinta dia? Layakkah aku memiliki jasad dia? Layakkah aku memiliki hati dia? Layakkah aku memiliki segala tentang dia? LAYAKKAH AKU? :'( Cinta yg aku miliki tak pernah kekal lama, ia hanya sementara. Aku selalu berharap yg dia akan selalu jadi milik aku walaupun hubungan kami akan berakhir suatu hari nanti. Sehari sebelum puasa "semalam" *10/7/2013* Perasan tak tarikh tu? Tarikh tu sama dengan tarikh dia jadi milik aku :') Dia call aku, then cakap "kita dah break ka wica? Thanks sangat wica thanks sangat" Apa semua nie? Ya Allah, masa tu aku terdiam tanpa kata. Takkan dia nak tinggal aku bila dah cukup sebulan macam mana AIMAN AHMAD & EPUL tinggal aku? Berhubungan hanya sebulan? Apa semuaa nie? Ya Allah :'( Tapi, aku cubaa jugak pertahankan relay nie walau tak mampu :') Apa yang aku mampu time tu hanya MENGALIRKAN AIRMATA :'( Kenapa semua nie terjadi? Okey, kechikk salah faham! Why? 


See gambar atas tu? Gambar tu first meet aku dengan kechikk :') Aku ikot mama balik perlis semata mata nak jumpa kechikk. Nak jumpa kechikk!! :'( Masa nak jumpa dia tu memang dah suntuk gilaa sebab aku nak kena balik Penang pukul 4pm. Walaupun kejap ja dapat jumpa, aku selalu ingat cara dia layan aku. SeriouslyTalk, dia layan aku macam permaisuri meh. Dia sweet, pandai pujuk :') k, gambar atas tu screenlock phone aku. Aku upload dekat twitter sebab aku rindu sangat dkt dia. Nak bgtau dia? Dia rindu aku kah? Hmm. Luah jelah apa yg aku rasa dekat twitter. Then ada orang komen gambar tuu.


Dari komen tu lah timbulnya salah faham, maybe salah aku sebab says "KENANGAN JAAA :'(" Apa yang aku maksudkan lain apa yg wani & kechikk faham. Aku maksudkan "KENANGAN" tu aku dengan kechik dah tak macam dalam gambar. Aku balik perlis pun dah tak sempat jumpa. Kechikk selalu busy. Kalini aku balik tiga hari. TIGA HARI bukan sehari. PUN TAK SEMPAT JUMPA!! :'( Dia taktahu ka aku rindu dia? Dia taktahu ka tiap2 minggu aku balek perlis sematamata nak jumpa dengan dia? Ya dia taktahu sebab aku takpernah bagitahu. Aku bagitahu aku balek perlis pun cuma nak hantar barang yg orang tempah & jumpa kawan. TAPI SEMUA TU TIPU JA. Sebab aku taknak dia tau yg aku sanggup turun sana cuma sebab diaa. Aku rindu dia sangat, thats why busy mcm mana pun aku. Aku cari jugak masa nak pi jumpa dia. 


adakah semua yang aku korbankan ni hanya sia sia?

DIA DAH BERUBAH! :'( Serious aku rindu diaa yang dulu. Perangai dia jauh beza sangat macam mana aku kenal diaa dulu. 


DIA YANG DULU

- Sentiasa ada untuk aku. Sepenuh masa.
- Takpernah MISS langsung walaupun satu mention dari aku.
- Text selalu reply.
- Tiap tiap pagi selalu otp.
- Caring.
- Selalu buat aku angau dekat diaa sampai takboleh nak tido *haha* :')
- Bangun tidur ja, mesti ada text or misscall dari dia.
- Kalau nampak aku dekat TL, terus tegur.
- Share problem.
- Setia :')
- Selalu bagi aku percaya dekat dia.
-
-

DIA YANG SEKARANG

- Dah kurang layan.
- Mention dah tak reply macam dulu.
- Text pun kadang reply, tapi macam nak taknak :(
- Kalau aku call jaa, mesti ada dekat luar & takda masa nak cakap.
- Dah tak SEcaring dulu :(
- ALWAYS BUAT AKU ANGAU. Tapi angau bersama airmata :')
- Bangun tidur, check phone. Berharap dari dia, tapi tidak. Tak ada langsung :(
- Dah tak tegur kalau nampak kat TL :/
- share problem? haha. TAK :( Selalu gaduh.
- Dia dah buat aku kurang percaya dekat dia.
- Dia macam terpaksa layan karenah aku :(






Tengok semua tweet2 dia, dulu dia sentiasa ada untuk aku. Boleh dikatakan tak tidur seharian lah sebab text dengan aku sampai pagi :') Kalau aku tweet apa apa ja pasal dia mesti dia akan balas walaupun lambat. Tapi sekarang? Hari hari aku mention dia cakap ILOVEYOU. Tapi dia seolah tak nampak mention aku, dia reply mention orang lain. Aku macam bukan sapa sapa dalam hidup dia :'( Kenapa dia buat aku macam nie? Siapa aku bagi dia? Aku rindu diaa yang dulu. Sumpah aku rindu :') Air mata rindu nie selalu keluar sebelum tidur. Macam mana pun dia, dia berubah teruk mana sekali pun. Aku tetap nak diaa, aku tetap NAK JUGAK cuba untuk ubah diaa walaupun aku tahu aku tak kuat untuk buad sendiri. Biarlah dia ada berapa orang pun sekarang, aku akan tetap dengan keputusan aku. Aku akan stay dengan diaa sampai dia sedar apa yang dia buat selama nie SALAH! Dan aku akan tunggu sampai dia sedar, aku selalu tunggu dia dekat sini even hati aku sakit dengan perbuatan dia :') Aku pernah cuba move on, pernah cuba lupakan dia. Tapi takboleh, ykw? Sebab dia segalanya bagi aku, dia faham cara aku. Tapi aku susah nak percaya dia sekarang lepas apa yg dia dah buat dekat aku. Dia pernah cakap nak repeat, nak berubah macam dulu balik. Dia taknak abaikan aku & dia nak aku dengan dia segalanya macam dulu. Aku ja keras kepala :') Aku tak harap dia baca entry aku. Aku tak berharap langsung. Aku cuma nak dia tahu yang aku sayangkan dia sangatsangat even dia dah banyak berubah :') 



I miss that words.ILOVEYOUSOMUCH Mohd Hazrul Fitry Bin Hamidon even though you've changed :'( I'm always waiting for you here :')




KenjiMocha's blog. Visit here again, thankyou :*


Welcome to my blog

Facebook | Facebook II |Twitter

❁ Hi, speaking here is Wicxx. Welcome to Si Chubby Berceloteh blog. You have step when you was here. Do follow and leave ur yourfootprint on my cbox. It's so easy! Not allowed at here is copypigcatanddog. Be nice here ♥ Thankyou.


Back to entry
Owner & MaLove
Exchange Link
Shopping RESIPI


Click Me
>
✖✖ dislike me? ✖✖Click Here

Ƥσтρɛт Ħɛяɛ ヅ


Contact me here


Followers